Maîtresse Nikita Morso tijdelijk afwezig

abwesend 1125x574 - Maîtresse Nikita Morso tijdelijk afwezig

Helaas is Maîtresse de Maison Nikita Morso tijdelijk niet in Huis i.v.m. hartfalen van een naaste familielid. De situatie is kritiek maar stabiel. Wij wensen Nikita sterkte toe in deze donkere dagen en hopen dat alles goed komt!

We verwachten dat Nikita over 2 weken weer terug is op het honk en de TEUGELS stevig overneemt -inclusief de ZWEEP wat we van haar gewend zijn- om vervolgens weer keihard aan de slag te gaan en dat ondertussen die vermaledijde COVID-19 de genadeklap wordt toegebracht. Een vaccin zou mooi zijn zodat we weer eens goed kunnen feesten!

Ondertussen maken wij er het beste van samen met FLOOR Nilanthe en mogelijke tijdelijke stand-in Ladies. Wie weet hebben we nog een verrassing in petto! De tijden dat onze FLOOR aanwezig is zijn opgeschroefd en zijn hieronder te vinden:

floor datums okt 1024x362 - Maîtresse Nikita Morso tijdelijk afwezig
De datums & tijden dat FLOOR is te boeken voor een Boudoir date

Eén antwoord op “Maîtresse Nikita Morso tijdelijk afwezig”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *