GB FILM SHOOT GEANNULEERD IVM NIEUWE DSL/NL CORONA REGELS

SUSI banner annulering 1148x574 - GB FILM SHOOT GEANNULEERD IVM NIEUWE DSL/NL CORONA REGELS

UPDATE 16/10/20: De FILM SHOOT van SEXY SUSI GAAT HELAAS NIET DOOR. Gisterenavond heeft Duitsland strengere corona meetregelen ingevoerd en Nederland (in z’n geheel) is nu aangemerkt als risico area en code rood. Susi zelf komt vanuit Zwitserland regio Zürich, wat ook risicogebied is. Het reizen is dus effectief onmogelijk geworden zonder erna in quarantaine te moeten en minimaal 2 testen te moeten afleggen. Ze blijft dan ook in Zürich voor de komende weken.

CORONA RISK AREA 591x1024 - GB FILM SHOOT GEANNULEERD IVM NIEUWE DSL/NL CORONA REGELS

Dus zijn we wederom door Corona ingehaald en in een situatie beland wat ‘beyond our control’ is geraakt. Afgelopen dinsdag zag het er nog redelijk goed uit qua nieuwe corona maatregelen en in relatie tot Duitsland en Zwitserland, sinds gisterenavond hebben we te dealen met weer een nieuwe realiteit. Na intensief overleg hebben we besloten dat het beter is voor Susi om in Zwitserland te blijven om zo de risico’s zo minimaal te houden. Ze was zelf ook teleurgesteld en kon niet anders dan haar GB film shoot annuleren. Jammer maar het is niet anders. We hebben afgesproken dat ze zo gauw het weer mag en kan ze Nikita’s Secrets aandoet! We gaan er dan ook vanuit dat we Sexy Susi gauw weer op kunnen nemen in ons programma!

EXrdXkSWAAIG4m6 - GB FILM SHOOT GEANNULEERD IVM NIEUWE DSL/NL CORONA REGELS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *