GBs voorlopig opgeschort ivm verscherpte Corona regels

Morso Media Lime BIG pxl PNG 720x574 - GBs voorlopig opgeschort ivm verscherpte Corona regels

We hebben een enerverende maand oktober bijna achter de rug waarin we geconfronteerd werden met nieuwe corona maatregelen van 14 oktober j.l. Goed dat sekswerk niet in lock-down hoefde zoals bij de horeca. Tegelijkertijd wordt het steeds lastiger om clientele te overtuigen dat we zorgvuldig omgaan met de regels en dat we verspreiding van het virus minimaliseren.

Oktober was ook enerverend omdat we een heel aansprekend programma hadden samengesteld om zo te vieren dat we per 1 juli weer aan de slag mochten. Onder andere Kitty Blair, Sexy Susi en Rosella Extrem zouden heerlijk bangen waar we om verschillende redenen -maar allen gerelateed aan het corona virus- deze GB film shoots hebben moeten annuleren of moeten aanpassen naar 1 op1 dates.

Helaas worden we geconfronteerd met nog strengere regels en een nog immer verspreidend virus. We hebben dan ook besloten om het programma van november en december te schrappen en ons alleen nog maar richten op 1 op 1 dates in de SM Kink Studio en het Boudoir.

Zolang de noodverordening van de Veiligheidsregio Drenthe van kracht is en de corona maatregelen niet worden afgeschaald, zullen we geen gangbangs of andere soortgelijke parties meer organiseren. We hopen dan ook snel weer uit de gedeeltelijke lock down te kunnen en weer volop aan de slag te gaan ipv om op halve kracht te moeten varen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *