MASSAD 303 INterview

Banner 1 1148x574 - MASSAD 303 INterview

Massad is het oudste BDSM contactblad van de Benelux en in Massad 303 (het juli nummer) stond een uitgebreid interview met Nikita. We hebben met opzet gewacht om inhoud te publiceren zodat Massad Magazine ruim de tijd had om de content zelf eerst te promoten cq. verkopen. Nu we enige maanden verder zijn, is het wellicht de moeite waard om stukjes van het interview hier op deze pagina weer te geven!

Voor de liefhebber die het gehele nummer wil kopen kan dit nog steeds digitaal of in hardcopy: https://www.massad.com/nl/webwinkel/Massad-303/p7648/

Het lijkt me goed eerst Nikita Morso zelf te introduceren voor de Massad lezers.

Mijn naam is Nikita Morso en ik ben de eigenares en Maîtresse de Maison van Nikita’s SECRETS uit Meppel; een eigenzinnige SM†KINK Studio & Privé BOUDOIR. Ik hou van het woord Maîtresse omdat het een dubbele lading heeft: het wordt vertaald als ‘meesteres’ maar ook als ‘buitenechtelijke minnares’. En ik ben beide.

Nikita slaat op de Oekraïense zangeres Nikita die seksuele-agressie muziek maakt en daarmee één van de meest controversiële acts is in Russisch sprekende gebieden. Zij is een voorbeeld voor mij; ook mijn roots liggen in Oekraïne en ik ben controversieel. Morso is Italiaans voor bite of bijt. Ik heb een link met Italie en hou van de taal. Bite moet duidelijk maken dat ik niet de dame ben die je zomaar kan benaderen: pas op wat je doet want ik blaf niet alleen, ik bijt ook!

Zijn er al andere vaste medewerksters?

Wanneer ik zelf ontvang werk ik voornamelijk alleen in mijn studio en wissel van suites afhankelijk van de wensen van mijn clienten. MyMen zijn erg gesteld op hun privacy en willen in alle rust en discretie van mij genieten zonder dat ze anderen tegenkomen in het pand. Wanneer een slaaf een sessie wil een extra sub (m/f/ts) dan kan dit zeker en dan werk ik met mijn eigen vaste subs (die graag anoniem willen blijven ). Voor de thema-feestjes die ik organiseer zijn er natuurlijk wél enkele vaste medewerkers die mij ondersteunen: er is één collega die de promotie en organisatie van mijn eigen bunga feestjes op zich neemt. Verder heb ik een vaste crew voor de bar en voor mijn foto- en filmshoots; allemaal Nederlanders trouwens.

Nikita cross tw1 1024x478 - MASSAD 303 INterview

Nikita’s Secrets is een nieuwe naam in de Nederlandse BDSM-scene, maar jullie hebben voor een andere insteek gekozen. Normale seks en gangbangs zijn bijvoorbeeld ook mogelijk. Vanwaar deze keuze?

Waarom ik heb gekozen voor een bredere insteek dan strictly BDSM heeft vooral met mijzelf te maken. Ik kan op heel veel verschillende manieren van het seksspel genieten of het nu klassieke SM is of meer het scala aan kinks/fetishes (denk o.a. aan heels, stockings, voeten, anal stretching, chastity, pee games, sissification etc) of zelfs een wicked gangbang op z’n tijd. Het zijn allemaal uitingen van seks die ik in mij heb en waar ik iets mee wil doen.

Ook belangrijk: ik heb veel gesproken met MyMen over mijn plannen. Ik heb hen gevraagd wat ze graag zouden willen doen, wat hun diepste fantasieen zijn en wat ze graag terug wilden zien komen in mijn Huis: welnu het zal je niet verbazen dat ook mijn slaaf-mannen niet 24/7 onderdanige gevoelens hebben en hun sexualiteit breder willen uiten dan alleen in klassieke SM zodat je samen een weg inslaat waarvan je niet weet waar die uiteindelijk eindigt; dat is namelijk verschillend per client. Maar wel héél spannend!

Seks met de Meesteres of een blowjob door de Meesteres is mogelijk. Waar ligt nog het onderscheid tussen SM en vanille seks ?

Ik begrijp je vraag en heb hier goed over nagedacht. Het antwoord ligt besloten in wat ik hiervoor heb verteld. Seksbeleving bij de mens is heel persoonlijk, breed en divers. Zo voel ik dat zelf ook. En ik wil uiting geven aan die diversiteit; die perversiteit. Mij beperken tot klassieke SM voelt als onbevredigend voor mij, want ik heb nog zoveel meer in mij dan ‘alleen’ Mistress zijn. Ik vind het juist heel spannend om tease & denial te combineren met dat er misschien deze keer wél op zijn pik wordt gezeten of dat er ineens wél een mond rondom zijn schacht zit. Het is dus niet zo dat in mijn SM spel dit zomaar ‘even’ wordt verkwanseld.

Maar als ik mij verplaats in een man en ik weet dat ik nooit verder kom dan een geklede meesteres die ik niet mag aanraken en zonder dat ik kans maak op meer; nou dan zou ik wel klaar zijn met haar op een gegeven moment. Dit is ook wat ik teruggekoppeld krijg van MyMen: dat ze een heel pallet aan mogelijkheden hebben met mij voor wat hen drijft op dat moment.

Je zal bij ons dus géén vanilla seks tegenkomen, maar wél kinks. Met die reden heten we dan ook House of Kink of Fetish House, niet een SM House of een Vanilla House

banner news slave 1024x383 - MASSAD 303 INterview

Eén antwoord op “MASSAD 303 INterview”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *