WIJ ZIJN GESLOTEN IVM LOCKDOWN COVID-19

COVID 1148x574 - WIJ ZIJN GESLOTEN IVM LOCKDOWN COVID-19

Het kabinet heeft een algehele lockdown afgekondigd per 15 december j.l. voor alle niet-essentiele winkels, theaters, bisoscopen en ook alle niet-medische contactberoepen. Ook wij vallen onder de groep bedrijven en instellingen die gesloten moeten blijven.

Dit is inmiddels de 3e (!) keer dat we moeten sluiten en worden er tureluurs van, ondanks het begrip uiteraard dat ook wij hebben voor de zieken, familieleden van overledenen en de mensen die werkzaam zijn in de zorg. Toch voelt het niet goed dat sekswerk telkens in een smoezelig hoekje wordt gestopt, terwijl seks bewezen heeft een therapeutische werking te hebben op mannen en hiermee ernstiger kwalen kunnen voorkomen. Ook hebben we telkens zeer zorgvuldig gewerkt omtrent de regels die er gelden en meer, waaronder temperatuurmeting van iedere gast.

Wij hopen dan ook dat jullie een goede Kerst en Nieuwjaar mogen hebben (helaas zonder ons!) en dat wij elkaar gauw weer zien na 19 januari 2021!…en dat het een heerlijk ouderwets 2021 wordt. Laten we 2020 maar gauw vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *