SWEET REBEL terug!

Rebel banner5 - SWEET REBEL terug!
Rebel banner4WM 2 - SWEET REBEL terug!

Sweet REBEL is iedere ZATERDAG en ZONDAG aanwezig!

De frisse jonge twintiger (!) SWEET REBEL is weer te boeken bij Team van Nikita’s SECRETS!. Deze mediterrane jonge FREULE komt heel lief en soft spoken over en zal je doen smelten met haar glimlach en kan je dan ook met gemak een niet te versmaden freule girlfriend ervaring geven met haar ranke flawless hot body. Een mooie ronde derierre met volle natuurlijke twins. Rebel verstaat behoorlijk goed Nederlands maar converseert in het Engels….ze zit vol verhalen en charme!

Maar er heerst ook een FURIE in haar! Sweet REBEL heeft ook een KINKY kant die ze bij ons House of Kink meer wil ontwikkelen…Rebel is soft-dominant en met haar sexy stem fluistert ze in je oor wat ze van je wil! Het windt haar ontzettend op haar zweep lekker over je kont te laten striemen! Ook haar geoliede handen, vingers, fist en strap-on weten hun weg moeiteloos te vinden over en in je lijf! Een fijne ultra-hete combinatie van ‘gewone’ spetterende sex met verfijnde fetish elementen erin.

IMG 7245 3 rebel 1024x695 - SWEET REBEL terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *