**LAURA SUB** -NEWBIE NL-GIRL! De HORNY kantoor chick! Op 27 JULI & 5 SEP & 28 SEP

Laura8 1066x574 - **LAURA SUB** -NEWBIE NL-GIRL! De HORNY kantoor chick! Op 27 JULI & 5 SEP & 28 SEP

LAURA Sub is een nederlandse girl-next-door HOBBY MEID. De sexende KantoorChick! Dus deze keer geen porno babe uit onze Secrets Studio, maar een 100% nederlandse amateur-hobby-girl !! Naast dat ze onverzadigbaar en sexverslaafd is, is ze spontaan, slim, kalm, luistert goed en onderdanig…dus ze volgt het liefst al je wensen op! En voor de butt-men: een KONT to-die-for!

Laura6 682x1024 - **LAURA SUB** -NEWBIE NL-GIRL! De HORNY kantoor chick! Op 27 JULI & 5 SEP & 28 SEP

LAURA is eind twintig, petite en met een mooie melkwitte huid en mooie volle rondingen, die ze maar al te graag wil gebruiken om jou het helemaal naar de zin te maken! LAURA sext voor de hobby! Het kantoorwerk alleen is toch wat te saai voor deze petite-hete-bliksem en wil daarom haar normale leventje een fikse steekvlam geven nu ze single is. LAURA zei ons dat ze enige SM ervaring heeft als sub en dat dit haar lust heeft aangewakkerd! Nu wil ze dit met nieuwe mannen beleven, meer pikken voelen, de controle verliezen, meer pleasen…en dit met jou! Je kan haar ook boeken met meerdere mannen tegelijk als gangbang sletje!

Laura4 720x1024 - **LAURA SUB** -NEWBIE NL-GIRL! De HORNY kantoor chick! Op 27 JULI & 5 SEP & 28 SEP

Je zal LAURA dan ook hongerig aan de startlijn zien verschijnen en ze wil jou (en ook haarzelf) maximaal happy maken met spetterende orgasmes! Waarvan houdt onverzadigbare Laura allemaal? Onderdanig, GFE, kinky play, anal starter, PSE, deep throat, COHF, CIM, bukkake, gangbang. LAURA is in voor kinky play, dus extra’s zijn mogelijk om aan je wensen te voldoen. Vraag er naar! Als ze eenmaal ‘aan staat’ dan neemt de pure lust over en mag je haar hard naar een gierend orgasme neuken! LAURA ontvangt jou exclusief (dus geen anderen) in ons LUXE BOUDOIR met vergunning in MEPPEL. Wij zien je graag komen!

Laura8 1 682x1024 - **LAURA SUB** -NEWBIE NL-GIRL! De HORNY kantoor chick! Op 27 JULI & 5 SEP & 28 SEP
Laura5 1024x682 - **LAURA SUB** -NEWBIE NL-GIRL! De HORNY kantoor chick! Op 27 JULI & 5 SEP & 28 SEP

Eén antwoord op “**LAURA SUB** -NEWBIE NL-GIRL! De HORNY kantoor chick! Op 27 JULI & 5 SEP & 28 SEP”

  1. Heb me aangemeld voor de gangbang op 16 maart van 14-16 uur. Vanaf hoe laat mogen we komen? 13,30 uur? Dan nog even een praktische vraag. Kan ik de auto bij jullie in de straat parkeren en hebben jullie dan voor mij zo’n parkeerschijf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *