COVID-19 Gesloten tot 1 SEPT

covid adam 1 - COVID-19 Gesloten tot 1 SEPT

Helaas zijn wij nog steeds gesloten! Wij hebben een behoorlijke klap moeten verwerken toen we te horen kregen van Rutte & De Jonge dat seksbedrijven en sexwerkers pas na 1 SEPTEMBER 2020 weer aan de slag mogen. Wie had dat gedacht toen op 15 maart de deuren binnen 30 min moesten sluiten…terwijl we NET de deuren hadden geopend op 1 maart! Tijdelijk dicht moeten begrepen we nog wel, maar inmiddels zijn we wel de weg kwijt geraakt in het moeras van de semi-wetenschappelijke argumentaties van ‘contactberoepen’ en wie wel en niet mag heropenen op 11 mei. Jawel: 11 mei vs 1 sept. een gapend gat van bijna 4 maanden!

Het mooiste vond ik nog Rutte die serieus uitlegde hoe een kapper klanten zou moeten selecteren: geen mondkapje nodig en vooraf een snel vragenrondje op 1.5m en dan knippen maar! ‘Nou’ dacht ik ‘dat kan bij ons ook!’. Even een stricte SM ondervraging op 1.5m afstand en dan floggen maar! Oh ja…masseurs mogen ook weer, maar alleen op medische gronden. Kortom bij ons begint het gevoel te bekruipen dat men opzettelijk serieuze schade wil toebrengen aan de sexbranche en hun sexwerkers. Veel sexwerkers die nergens recht op hebben maar wel worden geacht geen klanten te bedienen. Dit klopt niet. Willens en wetens hen zonder inkomen laten stikken. Dit is medogenloos.

Lieve mannen: heb nog even geduld met ons! We willen jullie laten zien dat Nikita’s SECRETS uit het pittoreske Meppel echt anders is dan wat het sexlandschap in NL tot nu toe te bieden heeft…maar dan moeten we wel die kans krijgen! Vanaf 1 sept zullen we dit waar gaan maken. Dus: hold your pistols in your holsters and start shooting after sept 1st in OUR saloon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *