Opening op 3 AUG !

Outdoor Nikita club post 1148x574 - Opening op 3 AUG !

De COVID-19 nachtmerrie lijkt bijna voorbij! Alle relaxbedrijven en sekswerkers mogen weer aan de slag per 1 Juli a.s…SURPRISE! Door alle negatieve berichtgeving hadden we hier niet mee gerekend en is in al onze wijsheid -en met de kennis van toen- besloten om de (buitenland) vakantie van onze Maîtresse de Maison Nikita Morso naar voren te halen en XL te maken dit jaar. Met het idee dat ze dan op 1 SEPT fris en eager aan de start kon verschijnen.

Groot was de schrik toen Nikita hoorde dat we mogen! Nikita heeft haar vakantie ingekort en we bereiden ons voor op een ‘rustige’ her-opening per 3 AUGUSTUS 2020. Het is tenslotte dan een vakantiemaand. Dit jaar hopen we dat veel mannen hun vakantie vieren in Nederland ipv het buitenland en zich voor een paar uurtjes kunnen losweken van het toeziend oog van vrouw-lief en de kids om even onder te dompelen in een explosieve cocktail van aandacht en zorg voor hun manlyhood en fetishes. Dus Gents: app Nikita voor een booking in augustus voor een 1op1 afspraak op 06 27290475.

Op 1 september gaan we los met het programma dat we al in voorbereiding hadden…het is veelbelovend en we zijn dan ook heel blij met de programmering en zijn benieuwd of jullie het ook zo gaan beleven! Meer nieuws hierover volgt snel!

Eén antwoord op “Opening op 3 AUG !”

  1. Hi Nikita, dear!

    Congrats with your reopening and new fresh start…

    I will come some day… looking forward to see you again…

    You’re the bright light in this strange times!

    Succes!
    With kisses
    💋💋Hanzeboy💋💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *