Vanaf vandaag 19/3 **open**

Banner open 1148x574 - Vanaf vandaag 19/3 **open**

Wat heeft het toch lang geduurd! Ein-de-lijk mogen we weer open nu de corona cijfers rap dalen. Afgelopen maandag na de eerste positieve berichten m.b.t. sekswerk geloofden we het nog niet…eerst zien 100% dan pas geloven. De onzekerheid en telkens weer teleurstellingen in de afgelopen corona maanden hebben zeker iets gedaan met ons vertrouwen in onze overheid.

Vanaf vandaag zijn we dan ook GEOPEND en gaan we vol vertrouwen 2021 in MET JULLIE STEUN! Heel erg bedankt voor jullie attenties en hulp in de afgelopen maanden. Nu maken we ons op voor morgen, overmorgen en de komende weken om aan al jullie wensen te voldoen!

Voorlopig organiseren we nog geen gangbangs of andere themafeestjes. Het lijkt nog net wat te vroeg om zonder zorgen lekker te bangen, dus beter nog even wat meer vaccinates en minder besmettingen.

Eén antwoord op “Vanaf vandaag 19/3 **open**”

  1. Dat is geweldig nieuws toch, succes ik zie uit naar mijn eerste echte gangbang bij jullie.

    Groeten en tot snel,

    Travo Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *