BARN SHOOT

Barn shoot1 1148x574 - BARN SHOOT

Een heel relaxte BARN SHOOT gehad gisteren! Lekker RAW! De voorbereidingen zijn toch altijd meer dan dat je verwacht en zeker met deze schuur locatie waar de set de dag ervoor klaar gemaakt moest worden. Maar wel weer op en top georganiseerd met drankjes en buffet op locatie! En natuurlijk ook met heel veel latex spray en glijmiddel 🙂 Met dank aan onze male sletjes die heerlijk in hun rol kwamen nadat ze streng waren toegesproken door Maitresse Nikita, met een onverwachte harde klets op de kont zodat ze wel bij de les zouden blijven.

RAW 1 1024x724 - BARN SHOOT

Nou dat is prima gelukt omdat de striemen over de rug zaten en ballen waren afgeknepen en kontjes gemolest. Nikita was weer aardig op dreef en sleepte en sleurde aan de subjes zodat we regelmatig ‘AAHHHHGGHH’ hoorden, wat dan weer werd opgevolgd door een volle lading spuug in de openstaande mond!

We willen iedereen die aan deze shoot heeft meegewerkt ontzettend bedanken en we kijken uit naar de volgende!

Meer foto- en filmmateriaal volgt gauw!

Raw shoot 260521 683x1024 - BARN SHOOT
foroshoot 260521 1024x683 - BARN SHOOT
smoking fetish - BARN SHOOT
suck farmboy suck - BARN SHOOT

2 reacties op “BARN SHOOT&rdquo

  1. Hoi Nikita,

    Dit ziet er wel professioneel en kinky uit allemaal, is dit de casting shoot waarvan je laatst een oproep had gedaan via sexjobs ?
    En zo ja, komt er nog een casting ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *