Maîtresse de Maison Nikita voor SM † KINK sessies.

Nikita Slider 1 1148x453 - Maîtresse de Maison Nikita voor SM † KINK  sessies.
twitter morso media - Maîtresse de Maison Nikita voor SM † KINK  sessies.

Onze Maîtresse de Maison **NIKITA MORSO** is weer te boeken voor de rest van de maand NOVEMBER en de eerste helft van december! App of vul het boekingsformulier in op onze website.

‘Mijn avant-garde FETISH † SM Studio is speciaal ontworpen volgens de wensen van mijzelf & van MyMen! Volledig vergund, dus met prostitutie- en horecavergunning.’

HOE WERKT HET?
Je maakt eerst een afspraak met mij via de app en daarna ben je van harte welkom in mijn Studio in Meppel om heerlijk met mij te spelen in MyPlayground! EEN CANDYSTORE OF SEX & FETISH sessies nieuwe stijl…avant-garde dus. Ultra discreet ontvang ik jou…geen andere staf of meiden. Jij en ik hebben de hele locatie voor onszelf. Super-de-luxe, stijl, kinky, hygiene en fun!

*ultra clean* met een eigen locker, een luxe douche gelegenheid en grote frisse handdoeken. Zeer gemakkelijk te bereiken in hartje Meppel. Spotgoedkoop parkeren op groot parkeerterrein minder dan 100m van mijn prive studio. Een pittoresk straatje en met discrete ingang (geen overburen). Kom mij discreet en anoniem bezoeken, veilig en zonder gedoe!

Van buiten ben ik een superverzorgde GlamKink dame en van binnen een absolute bizarre SLET! Ik maak zelf mijn afspraken en ik heb meestal zelf contact met mijn clienten over hun perverse sexwensen 🙂 Op deze manier is discretie verzekerd, want er zit niemand tussen. Geen buro, geen telefoniste of andere figuren. Alleen jij en ik. De startprijs van een standaard KINK*SM sessie is € 220/p uur.

Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren en meevoelende Fetish Bitch die de lusten en behoeftes van haar clientele voorop stelt. Zelf loop ik over van de lust en dat is te merken tijdens mijn sessies…hoe meer wicked & dirty hoe beter! Ik hou van MENTAL SEX / MIND GAMES…van fluisteren en engelachtig naar rauw en offensive 🙂 …and back. Wat kan er zoal bij mij? (niet alles is standaard inbegrepen uit dit lijstje).

• Anal games zoals prostaat massage, diep vingeren, fisting
• Strap-on – cock sucking/choking & pegging
• Rimming ontvangen en geven
• Face spitting en druelling
• Gagging met hand
• Body writing – slut shaming
• WAM games…food smearing
• Ass stretching met eendebek
• Piss play – geven in mond of anaal – swallow – smearing
• Bondage van bv. armen, handen, nekstrap, pik, ballen
• Zweepjes slagen, en spanking met hand
• Blinddoeken en knielen, dildo’s ontvangen, ball busting
• Face slapping (vlakke hand)
• Tepel zuigen, knijpen
• Cum Play – cumswaps, cum smearing, cum eating
• Nail play/scratching – Ik heb altijd lange nagels
• Face sitting – face smothering – pee drinking
• Body & boot licking – heel sucking
• Soft SM
• Candle play
• Boeien
• Galg touw – choking tijdens klaarkomen
• Pussy and ass worship
• Humiliation games – ‘public’ nudity – exhibionism
• Sissytraining, make-up, stockings, lipstick, crossdressing
• Diverse rollenspellen

Heb je andere wensen? Vraag het mij!
Je kan mij bereiken van 11:00h tot 23:00h op mobiel/ app.

** SOA FREE…GGD test elke 3 mnd op alle SOA’s en Hepatitis B ingeënt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *