Rosella Rocked Roberto! Of was het toch andersom?

Rosella banner website 1148x574 - Rosella Rocked Roberto! Of was het toch andersom?

Dat ging er wild aan toe zeg tijdens de dolle ROSELLA dagen ! Nog niet eerder vertoont dat Rosella 1-op-1 dates in NEDELAND heeft gedaan.

We waren dan ook trots dat ze onze uitnodiging had geaccepteerd en er VOL voor ging zoals we Rosella van haar vele video’s kennen: süß, all-holes, heel veel sperma, golden showers en heel EXTREEM! Wat een vrouw. De mannen die het privilege hadden om haar te ontmoeten waren dan ook blij dat ze eens heerlijk extreem uit hun dak konden gaan bij een vrouw die alleen maar meer en kinkier wil.

En om het allemaal af te toppen met de cream-on-the-cake hadden we onze aspiring porno acteur ROBERTO heimelijk uitgenodigd -met dank aan onze camera- en montageman- zodat Rosella dit heerlijke snoepje (zeg maar gerust: zijn mega-candy!) als afsluiter van een enerverende dag ANAAL zou opslurpen…Nou dat heeft ze geweten! We hebben het toch maar even nagemeten: 26cm lang (1) met een schachtomvang van maar liefst 16cm! Schoon aan de haak. En die verdween he-le-maal in de kont van Rosella. Ze moest wel diep ademhalen in het begin en rustig aan starten…maar het ging!

rosella anaal 1 1024x394 - Rosella Rocked Roberto! Of was het toch andersom?

Het vervolg is geschiedenis: ze liep helemaal leeg van het squirten tijdens het meedogenloze gepomp van Roberto! Natuurtalentje want hij hield em maar stijf en je zag dat Rosella bijna smeekte dat Roberto klaar zou komen. Kortom: Rosella heeft aan den lijve gevoeld hoe het is wanneer je het lef hebt om onze House of Kink binnen te gaan…een beleving waarvoor je terugkomt! Dus we kunnen met redelijke zekerheid zeggen dat we ROSELLA EXTREM nog wel eens terug gaan zien in ons Huis! we will continue where we left off last time.

Rosella pee 1024x951 - Rosella Rocked Roberto! Of was het toch andersom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *