Faciliteiten

Fetish SM Suite a 30m2

Aanwezig: slavenbank op pegging hoogte met kettingen, karabijn- en musketonsluitingen, hand- en foot cuffs, slavenkot, slaven (voyeur) prison, gynocologenstoel met kniebeugels, sling, andreaskruis, automatische takel-spreidbalk, 2x spreidstangen, strafbankje, bondage ropes, mistress kruk op wielen, diverse floggers en zwepen, diverse anale stretch toys, 3x douches, 2m2 wet area voor golden shower en wam games en een jacuzzi voor relaxen nadien.

faciliteiten - Faciliteiten

Privé Boudoir Suite 40m2

Aanwezig: een 2m bij 2m luscious luxe hemelbed met ringen en karabijnhaken aan bed en plafond. Ideaal voor weerloze spread-eagle posities. Hemelbed is opgemaakt met zachte satijnen lakens, kussens en bont voor de romantici onder ons. Een luxe sling voor het betere pegging & fistwerk. Een uitgebreid assortiment aan toys om je verbijf onvergetelijk te maken!

Verder is er een uitbundig uitgevoerde hotelbar met 7 zitplaatsen en voorzien van alle denkbare drankjes en de beste koffie uit de omgeving. Een rode leren diner zitbank met zicht op het bed voor diegene die wil meekijken of uitrusten. Er is een knusse open haard hoek gecreeerd waar je even kan genieten van het haardvuur en een kopje koffie nemen. Ons boudoir leent zich uitstekend voor discrete 1op1 dates in een uitbundig uitgeruste witte salon met sfeerverlichting of voor gangbangs en andere hete feestjes <20 personen.

boudoir text 1024x600 - Faciliteiten

Dirty Dark Loft 20m2

Hier dekt de naam de lading: De Dirty Dark Loft is onze loft suite met een XXL bed en een leren sling met kettingen. De sling kan eenvoudig worden weggehaald overigens. Anything is possible in onze loft! De sfeer is donker, mysterieus en stomend hitsig. De loft is standaard uitgerust met een XXL bed, een zitbank, douche, wasbak en urinoir. Dus een comfortabele suite waar de vonken vanaf vliegen en het kinky spel met gemak een hoogtepunt bereikt!