Alleen op afspraak

appointment only 1922x723 1 1148x574 - Alleen op afspraak

Wij zijn Nikita’s Secrets gevestigd in MEPPEL. En ja!…je kunt niet zomaar bij ons binnenlopen. Wij werken alleen op afspraak. We zijn geen club, we zijn geen privehuis, geen bordeel, geen…tja. Een exclusieve priveontvangst locatie met horeca- en prostitutie-vergunning powered by onze host N I K I T A M O R S O . Onze Fetish SM Studio en Boudoir Erotiq is speciaal voor en door haar ontworpen met het achterliggende idee om Haar Mannen maximaal genot te kunnen bieden.

Sexueel GENOT is nauw verbonden met jezelf op je gemak voelen, vertrouwen hebben in je partner, geen schaamte voelen en daardoor jezelf helemaal kunnen laten gaan…en hoe kan dit beter dan dat het ALLEEN om JOU draait. Geen commercieel productiewerk maar echte aandacht en focus op jouw wensen…

Dus vandaar dat je eerst een afspraak maakt voordat je bij ons binnen kan komen. We willen jou en je wensen alvast leren kennen voordat je ook maar een stap hebt binnengezet zodat jouw beleving voorop staat en wij dienstbaar kunnen zijn aan JOU. Je betaalt tenslotte een fiks bedrag en daar mag je iets voor terug verwachten!

Dus pick up the phone and start dialing! Je zal er geen spijt van krijgen. Je kan een afspraak maken met Nikita herself of met een van de zelfstandige Working Girls met verschillende specialisaties die aan ons verbonden zijn; jawel, ook zij delen dezelfde visie op wat we willen bieden aan de Man van Vandaag.