Onze Visie

Wij hebben een eigen VISIE. Er zijn al sexclubs, sexcafe’s, ramen, tippelzone’s, bordelen, privehuizen en parenclubs in overvloed toch? Wij zijn geen van alle. Wat zijn we dan wel?

Wij zijn een chique & boutique K!NK boudoir voor de verdorven geesten onder ons! Heerlijk hete mannen die naast hun dagelijkse (vanilla) bestaan een eigen belevingswereld hebben die moeilijk te delen is met anderen… ‘Alledaagse’ mannen die een veilige plek zoeken om hun lusten en verlangens te uiten. Een plek waar het OK is om al je fetishes in vol ornaat te etaleren en trots op te zijn! Be yourself, Show yourself. En ja…wij beleven dit zelf ook zo…het werd hoog tijd dat er in Noordoost Nederland zo’n plek is om een hete date te maken of te ontmoeten. Hoef je eindelijk eens niet naar de randstad te gaan. Vanaf nu komt de randstad naar ons! Truth to be told: Nikita heeft al veel clientele uit de grote steden die naar Zwolle rijden voor haar…dan is Meppel maar een paar km verder 🙂

Oh ja! met alledaagse mannen bedoelen we iedere jonge of oude man uit de middle en upper class. We gebruiken bewust niet de geijkte term ‘high-class’, ‘exclusief’, ‘elite’, ‘happy few’ of ‘gentleman’… Bij ons moet je WEL niveau hebben, maar is niet gerelateerd aan geld. Wij gaan ervan uit dat iedere man een ‘gentle’ man is. Wij gaan ervan uit dat je plezier wilt beleven, dat je zelf aan je trekken wilt komen en dat je ook lust en sex wilt geven! Wel gebruiken we de term ‘VIP’…Very Important Person, want dat ben je voor ons, een belangrijk persoon die een topservice verdient voor het geld dat je neerlegt voor een echte hete beleving afgestemd op je wensen!

1 JPtk5h6T7J5xQi0jhYC1 w - Onze Visie

Zo ook de small-scale-invitation-only sexfeestjes die we gaan organiseren: jong of oud, he bi gay of sissy maakt niet uit, de mix is juist heet! Belangrijk is dat jij je thuis voelt bij ons en dat je de ruimte krijgt om je sexueel heerlijk uit te leven. Dat we geen vakjes hebben in onze sex!

Onze visie: Onze mannen – ‘OurMen ‘- staan bij ons op 1. OurMen zijn symphatiek, beleefd, maar oh zo nieuwsgierig en kinky! Omdat jullie je voorbeeldig weten te gedragen zetten wij -en onze Furies en Freules- ons 100% in om jouw sessie een beleving te maken We willen geile, zeer bevredigende, vertrouwde, discrete en vooral UITDAGENDE sexfun!

hinde visie1 2k px text 1024x682 - Onze Visie